Similar Members

Dinah

66 Years Old, Female

USER ID: 962428

Location: Ouezon City, NCR, Philippines

About Dinah

USER ID: 962428

Location: Ouezon City, NCR, Philippines

I' M A 60 YRS. OLD WIDOWED WOMAN WHO LOVES GOD ABOVE EVERYTHNG. LOOKING FOR A SERIOUS RELATIONSHIP WITH A GOOD MAN TO TALK TO, HAVING DINNER TOGETHER & ENJOY WALKING TO BASK THE BEAUTY OF NATURE. I LOVE TO TRAVEL AS IT ENRICHES & SPICE UP ONE'S LIFE. STILL CONNECTED AS PART TIME SALES ACCT. EXEC. IN A TRAVEL INDUSTRY.

SINCE I'M DIAGNOSED WITH RETINITIS PIGMENTOSA, I HAVE DIFFICULTY WITH NIGHT VISION, DIM PLACES & THE NEED TO READ IN BIG LETTERS, WITH THE AID OF A MAGNIFYING GLASS.

I CAN STILL MOVE AROUND, WALK ON MY OWN, DOES HOUSEHOLD CHORES, NIGHT TIME & READING SMALL PRINTS ARE A CHALLENGED TO ME. THAT'S WHY MY WRITINGS ARE IN CAPITAL LETTERS.

I RELY ON GOD'S MIRACLE TO MANIFEST SOMEDAY IN MY HEALTH SITUATION, PREVIOUSLY VOLUNTEERED IN THE USHERING MINISTRY AS I LOVED MEETING PEOPLE, I'M NOW INVOLVED IN THE PRAYER MINISTRY, WHICH I DEARLY LOVED TO PRAY FOR SPIRITUAL & PHYSICAL HEALING.

MY HOBBIES INCLUDES LISTENING TO GOOD MUSIC & DANCING AS IT LIFTS UP MY SPIRIT & A GOOD WORK OUT TOO. I LOVE JULIE TRUE, HILLSONG & JESUS CULTURE MUSIC.

Additional Information

Prefers to Meet Age:
55 to 69 (Strict age limits: no)
Marital Status:
Widowed
Education:
Bachelors degree
Ethnicity:
Filipina / Filipino
Body Type:
Slim
Weight:
85 lbs (38.6 Kg)
Height:
5' 0" (152 cm)
Have children:
Yes - at home part-time
Want children:
No
Preferred Bible Version:
New International
Religion:
Christian
Willing to Relocate:
Yes
Member Since: January 2, 2018
Last logged in: Dec 06, 2018

Similar Members